Vehiculele utilitare sunt unelte esențiale într-un campus industrial deoarece ușurează o serie de sarcini și ajută la creșterea performanței angajaților și, implicit a fluxului de producție.

Beneficiile vin însă și cu un set de costuri care ajung la un nivel considerabil. Cu toate acestea există variante mai eficiente din punctul de vedere al costurilor, mai accesibile din punctul de vedere al manevrării și mai sustenabile din perspectiva costurilor de exploatare și mentenanță.  Club Car propune aici o serie de modele versatile care pot fi adaptate cu ușurință unei game foarte variate de sarcini, de la transport de obiecte voluminoase, până la adaptarea pentru mecanismele de răspuns și intervenții în caz de incendiu.

Așadar, mașinile propuse de Club Car pot fi folosite cu succes cu un set de costuri mult redus față de mașinile utilitare convenționale.

Vehicule utilitare care înlocuiesc camionetele mici în campusuri industriale

Pentru spațiile din interiorul parcurilor industriale soluțiile de mobilitate propuse de Club Car pot deveni extrem de fiabile. În primul rând construcția din materiale rezistente și ușoare le asigură o exploatare intensivă de durată. Costurile de achiziție sunt mai reduse decât cele presupuse de vehiculele convenționale, întreținerea este mult mai ieftină, iar dimensiunile mai reduse le permit vehiculelor utilitare Club Car un acces extins în spații înguste, atât la exterior, cât și în interiorul halelor.

Accesorizare personalizată pentru sarcini specifice

Gama largă de accesorii pe care Club Car o propune permite un grad ridicat de personalizare a vehiculelor pentru sarcinile specifice care le sunt destinate în interiorul parcurilor industriale. Prin această personalizare, mașina va putea fi utilizată mai eficient în sarcina pentru care a fost personalizată, ducând astfel la o îmbunătățire a fluxului general al activităților din parcul industrial.

Mai mult, gradul de personalizare poate fi extins până la adaptarea mașinilor pentru a fi incluse în paza și prevenirea incendiilor prin montarea unui set de dotări caracteristice mașinilor de pompieri.

 

Motoare electrice

Avantajul este diminuarea nivelului de noxe emise în interiorul parcurilor industriale ceea ce aduce implicit, un mediu de lucru mult mai plăcut și mai sănătos pentru cei ce-și desfășoară zilnic activitatea. Un alt avantaj al motoarelor electrice este posibilitatea de fi încărcate de la orice priză, așa că nevoia unei stații de distribuție a carburanților în interiorul complexului industrial dispare.